/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Încărcătoare pe şenile second-hand

 59 anunţuri de încărcător pe şenile second-hand

Dispunere 1 pe 3
<<
<
1 2 3
>>

Principalele mărci de încărcător pe şenile:

Caterpillar, Liebherr, Fiat-Allis, Bobcat, Komatsu, Takeuchi, Gehl, Benati
Încărcător pe șenile Încărcătorul pe șenile este mai greu și, prin urmare, mai lent decât încărcătorul pe roți. Ca urmare, este utilizat pentru munca grea în mine și cariere sau pe teren dificil. Un încărcător pe șenile constă dintr-un tractor pe șenile, cabină, braț și cupă pentru încărcător acționate hidraulic. Scarificatoarele sunt uneori montate pe partea din spate a mașinii. Apariția transmisiei hidrostatice în jurul anului 1970 a făcut aceste mașini mult mai manevrabile. Unul dintre primele modele de încărcătoare pe șenile dezvoltate de Caterpillar a fost numit Traxcavator. Cat 973, Liebherr, Fiat-Allis, Komatsu, Fiat-Hitachi, Bobcat, Case: anunțurile încărcătoare pe șenile second-hand sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com!
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: