/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Incarcatoare pe roti second-hand

 1.278 anunţuri de incarcator pe roti second-hand

Dispunere 1 pe 61
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de incarcator pe roti:

Caterpillar, Volvo, Liebherr, Komatsu, JCB, Case, Doosan, Hyundai
Încărcător pe roți Încărcătoarele pe roți sunt mașini foarte puternice de mutare a pământului capabile să deplaseze cantități mari de material sau să sapă în pământ datorită cupei lor de mare capacitate. Un încărcător frontal poate fi echipat cu un braț telescopic, care permite sarcini de transport la înălțime, precum și diferite tipuri de instrumente , în funcție de natura lucrărilor care trebuie efectuate: încărcător găleată, ecran, mixer, trapezoidal, 4 în 1, sau furcă pentru paleți. Aceste accesorii pot fi schimbate rapid cu cuplajul rapid. Primele încărcătoare pe roți au apărut în anii 1930, dar nu au avut succes imediat datorită rigidității lor. Dezvoltarea mașinilor articulate acționate hidraulic a permis încărcătoarelor pe roți să devină esențiale pe majoritatea șantierelor: acestea sunt utilizate în special pentru a umple corpul basculantelor articulate sau al basculantelor. Găsiți toate anunțurile pentru încărcătoare pe roți second hand pe Europa-Lucrări-Publice.com: Cat 966, Cat 950, Komatsu WA, Volvo L, Kawasaki 85, JCB 4CX, Liebherr L, LiuGong CLG.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: