/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Încărcătoare Komatsu second-hand

 104 anunţuri de Încărcătoare Komatsu second-hand

Dispunere 1 pe 5
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de incarcator:

Caterpillar, Volvo, Liebherr, JCB, Komatsu, Bobcat, Case, Doosan
Încărcător Komatsu: anunțuri folosite pe Europa-Lucrări-Publice.com Fie că este vorba de a găsi un mini încărcător, un încărcător pe roți sau un încărcător pe șenile, pe Europa-Lucrări-Publice.com vă oferim utilaje de construcții adaptate nevoilor dumneavoastră. Descoperiți sute de anunțuri clasificate pentru încărcătoare second hand. Peste două sute de reclame sunt pe site-ul nostru pentru a cumpăra un încărcător Komatsu. Consultați ofertele noastre! De ce să alegeți un încărcător Komatsu Compania Komatsu este înființată în Europa din 1967. De la înființare, producătorul s-a remarcat cu cerințe neclintite pe criterii specifice: respectarea mediului, siguranță și confort, fiabilitate și profitabilitate. Maeștrii care au ales să achiziționeze un încărcător Komatsu folosit apreciază manevrabilitatea, versatilitatea și respectarea deplină a tuturor standardelor de siguranță aplicabile. Alegerea încărcătorului dvs. Komatsu Pentru a alege încărcătorul dvs. Komatsu, este important să luați în considerare anumite puncte specifice: Puterea vehiculului: site-ul dvs. necesită multe călătorii într-un timp scurt? Un încărcător Komatsu poate avea o putere de până la 235 cai putere. Dacă aveți de transportat sarcini grele, cupa va avea o importanță fundamentală în alegerea materialului dumneavoastră. Estimează numărul de litri care va reprezenta sarcinile care trebuie transportate pentru a-ți selecta cupa. Și amintiți-vă, prețul încărcătorului se bazează pe capacitatea cupei. Încărcătorul pe roți este în general format din tracțiune integrală. Este mai manevrabil și mai ușor de utilizat pe teren uscat și uniform. Este perfect pentru un site mic. Ea acoperă mai multă distanță în mai puțin timp. Încărcătorul pe șenile este esențial pe un site de nivel.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: