/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Încărcătoare Caterpillar second-hand

 346 anunţuri de Încărcătoare Caterpillar second-hand

Dispunere 1 pe 17
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de incarcator:

Caterpillar, Volvo, Liebherr, JCB, Komatsu, Bobcat, Case, Doosan
Încărcător Caterpillar American producător Cat oferă o gamă largă de încarcatoare cu șenile sau roți, de la mici 904B (55 CP) la mai mare 994F (1577 CP): cu o putere netă de 1092 kW, acest gigant de aproape 195 de tone poate ridica o sarcină de 35 tone; cupa sa poate rezista la o sarcină de 36 m3. Încărcătoarele pe șenile Cat pot fi compacte, pentru toate terenurile, de dimensiuni medii, specializate în manipularea portului sau tratarea deșeurilor. Încărcătoarele pe roți sunt disponibile și în diferite dimensiuni: compacte, mici, medii și mari. De la primul încărcător, numit 944 Wheel Traxcavator, produs în SUA în 1959, încărcătoarele CAT au evoluat foarte mult și au devenit rapid esențiale. Cele mai populare modele de pe piața uzată sunt încărcătoarele Cat 966E, 950E, 966G, 966F, 966C și 936E. Încărcător Caterpillar: anunțuri folosite pe Europa-Lucrări-Publice.com Pentru a îndeplini o muncă în condiții bune, un încărcător Carterpillar este o mașină de construcție robustă și fiabilă. Pe site-ul nostru Europa-Lucrări-Publice.com, puteți alege dintre mii de încărcătoare second hand și să alegeți cel care vi se potrivește cel mai bine. Încărcătorul Caterpillar, un punct de referință Alegerea unui încărcător Caterpillar folosit este un pariu sigur: renumitul producător a devenit de-a lungul anilor un adevărat reper pe șantierele de construcții și este acum unul dintre liderii din industria construcțiilor. Catalogul său constă din peste două sute de accesorii, iar încărcătorul Caterpillar este unul dintre cele mai bine vândute din Franța. Verdictul utilizatorilor asupra încărcătorului Caterpillar este clar: costul său de întreținere redus, consumul redus de combustibil și versatilitatea sunt foarte apreciate. Când se folosește un încărcător Caterpillar Pe un șantier, un încărcător este utilizat în diverse scopuri: această mașină este utilizată în principal pentru încărcarea și descărcarea de sarcini grele și, astfel, desfășoară activități de manipulare. În plus, datorită cupei sale de încărcare cu o capacitate de până la o mie de litri, încărcătorul Caterpillar este, de asemenea, foarte des utilizat pentru umplerea de șanțuri sau șanțuri, săpate frecvent pe un șantier. În cele din urmă, este folosit pentru nivelarea solului odată ce a fost efectuată lucrarea de împământare. Dimensiunea încărcătorului este un element important de alegere: pe un site privat sau pe unul mic, ar trebui preferat un mini încărcător Caterpillar; puterea lor poate ajunge într-adevăr la 74 de cai putere și sunt deosebit de manevrabile și eficiente. Pe Europa-Lucrări-Publice.com, oferim spre vânzare aproximativ treizeci de mini încărcătoare Caterpillar second-hand. Dacă trebuie să executați un șantier mare, iar terenul dvs. este nivelat, un încărcător pe șenile Caterpillar va fi mai potrivit decât un încărcător pe roți; pe de altă parte, dacă trebuie să călătoriți pe drum, este de preferat să preferați un încărcător pe roți.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: