/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Excavatoare pentru manipulare second-hand

 62 anunţuri de excavator pentru manipulare second-hand

Dispunere 1 pe 3
<<
<
1 2 3
>>

Principalele mărci de excavator pentru manipulare:

Fuchs, Liebherr, Caterpillar, Sennebogen, Case, Hitachi, Komatsu, Atlas
Manipularea materialelor Excavatorul sau excavatorul industrial este un tip de excavator utilizat pentru manipularea materialelor sau a deșeurilor. Se caracterizează printr-un braț mai lung decât cel al unei lopate obișnuite, la capătul căruia este atașat un grafer care permite prinderea obiectelor. Excavatoare pentru manipulare sunt utilizate în principal în două sectoare: sectorul industrial (manipularea de deseuri metalice, lemn, deșeuri sau chiar produse alimentare) și sectorul portuar (operațiuni folosind o găleată specială sau de încărcare / descărcare a navelor dragare). Un excavator industrial poate fi staționar sau mobil, pe șenile sau pe anvelope. Mașinile de pe anvelope sunt echipate cu stabilizatori. Cabina excavatoarelor de manipulare a materialelor se ridică în general: poate fi ridicată la diferite înălțimi pentru a oferi operatorului un câmp vizual mai mare. Unele manipulatoare de materiale sunt echipate cu un motor electric. Pe Europa-Lucrări-Publice.com, găsiți toate anunțurile pentru excavatoare de manipulare a materialelor second hand de la mărcile Fuchs, Liebherr, Cat, Sennebogen, Atlas și Furukawa.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: