/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Excavatoare pe roti second-hand

 627 anunţuri de excavator pe roti second-hand

Dispunere 1 pe 30
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de excavator pe roti:

Caterpillar, Liebherr, Komatsu, Hitachi, Volvo, Mecalac, JCB, Case
Mai puțin puternic decât excavatorul pe șenile, excavatorul pe roți este totuși mai ușor și, prin urmare, mai rapid. Se poate muta cu ușurință de la un loc de muncă la altul. Excavatoarele cu roți sunt utilizate pe suprafețe dure (pietriș, beton) și pentru lucrări mici. Sunt echipate cu stabilizatori sau cu un sistem anti-pitch care le împiedică să se răstoarne. Înainte de a fi echipate cu anvelope, excavatoarele erau montate pe camioane. Primul excavator hidraulic „modern” a fost dezvoltat de compania Poclain în anii 1950. Hitachi EX100, Liebherr A314, Komatsu PW140, Hyundai R, Case WX, Cat M, JCB JS: găsiți toate anunțurile pentru excavatoare pe roți second hand pe Europa-Lucrări-Publice.com.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: