/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Transport utilaje second-hand

 1.170 anunţuri de transport utilaje second-hand

Dispunere 1 pe 56
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de transport utilaje:

Asca, Gourdon, Leciñena, Moiroud, Montenegro, Nooteboom, Verem, Hubière
Rezervor de transport - Transport utilaje Transportatorul utilaj sau transportatorul rezervor este o remorcă sau semiremorcă platformă , special concepute pentru transportul de utilaje de construcții, care nu sunt autorizate să circule pe drumurile: buldozere, screpere, gredere, etc transportate de la un șantier de construcții la alta datorită transportatorului de tancuri. În spate, suportul mașinii este prevăzut cu rampe care permit încărcarea și descărcarea mașinii. Rampele sunt ridicate în timpul transportului. Suporturile de mașini, uneori coborâte, se bazează pe axe, al căror număr variază în funcție de dimensiunea șasiului și de greutatea de transportat. Un transportor de mașini poate fi tractat de un tractor rutier sau agricol, de care este atașat printr-o bară de tracțiune. Când este decuplat, purtătorul se sprijină pe cârje sau pe o roată de jockey. Poate fi echipat cu un troliu sau o platformă basculantă pentru a facilita încărcarea și descărcarea mașinilor. Consultați anunțurile pentru transportoare cu încărcătoare reduse second hand ale mărcilor ACTM, Gourdon, Kaiser.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: