/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Stivuitoare second-hand

 2.365 anunţuri de stivuitor second-hand

Dispunere 1 pe 113
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de stivuitor:

Linde, Still, Toyota, Jungheinrich, JLG, Manitou, Haulotte, Hyster
Europa-Lucrări-Publice.com: alegeți stivuitorul dvs. folosit Pentru a ridica sarcini grele pe un loc de muncă, un stivuitor este adesea esențial. Pe Europa-Lucrări-Publice.com, punem online toate anunțurile de lucrări publice adaptate nevoilor site-ului dvs. Avem mai mult de 4.500 de reclame pentru cumpărarea sau închirierea unui camion elevator cu cost redus, cu condiții financiare atractive. Criteriile noastre de selecție pentru un stivuitor Printre numeroasele noastre reclame, veți găsi stivuitoare electrice, pe benzină, diesel sau pe gaz. Pentru a afla care stivuitor se potrivește nevoilor site-ului dvs., iată câteva detalii pentru fiecare. Într-adevăr, puteți face alegerea dvs. în funcție de diferite criterii: consumul camionului, marca acestuia, dar și tipul său de catarg. Stivuitorul electric este utilizat în principal în interior; mai ecologic decât alte camioane, este și mai puțin zgomotos. Stivuitorul diesel are o capacitate de încărcare mai mare decât stivuitorul electric; mai voluminos, este mai potrivit pentru locurile în aer liber. Stivuitorul cu gaz este mai scump decât alte stivuitoare, dar este la fel de potrivit pentru lucrări în interior și în exterior; mai puțin fragil, este, de asemenea, mai ușor de utilizat (realimentarea este foarte rapidă) Oferim o varietate de mărci vândute de dealeri exigenți și calitativi: Linde, Still, Toyota ... În funcție de nevoile dvs., catargul poate fi diferit: Un cărucior de contrabalansare este folosit pentru a contrabalansa o sarcină grea. Pentru a-l utiliza, este recomandabil să favorizați utilizările în aer liber. Catargele retractabile permit preluarea unei sarcini la înălțime într-un mod foarte manevrabil. Catargele pot fi simplex, duplex, triplex sau quadruplex: un catarg duplex se desfășoară imediat când se acționează furcile, în timp ce cu un catarg triplex furcile se ridică de la sine și apoi se desfășoară. În cazul unui tavan scăzut, un catarg duplex riscă, prin urmare, să străpungă un tavan sau chiar să deterioreze un mezanin; de aceea este necesar să se favorizeze un catarg triplex. Pe baza acestor parametri, selectați stivuitorul care vi se potrivește cel mai bine pe Europa-Lucrări-Publice.com.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: