/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Pompă pt. turnat şape second-hand

 443 anunţuri de pompă pt. turnat şape second-hand

Dispunere 1 pe 22
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de pompă pt. turnat şape:

Mercedes, MAN, Renault, Iveco, Volvo, Scania, DAF, Astra
Pompa șapă Pompa șapă, cunoscută și sub numele de pompă de șantier, pompă staționară sau pompă de remorcă, este utilizată pe șantierele de transport pentru a transporta și turna o șapă de beton lichid într-o clădire. Șapa, cu grosimea de aproximativ 5 cm, acoperă firele electrice și elementele de instalații sanitare, înainte de a așeza acoperirea finală pe podea. Pompa de pe remorcă poate fi alimentată de un camion mixer sau de încărcătorul său în care sunt turnate elementele care vor constitui șapa: apă, ciment, nisip etc., care sunt apoi amestecate și apoi propulsate într-o țeavă spre suprafață fi acoperit. Pompa de construcție poate livra beton până la câteva zeci de metri distanță. Debitul este măsurat în m3 / h și poate fi reglat de operator. Putzmeister, Brinkmann, Bunker, Lancy: anunțurile pentru pompele staționare second-hand sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com!
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: