/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Pompă de proiectat mortare second-hand

 445 anunţuri de pompă de proiectat mortare second-hand

Dispunere 1 pe 22
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de pompă de proiectat mortare:

Mercedes, MAN, Renault, Iveco, Volvo, Scania, DAF, Astra
Mașina de pulverizat este utilizată pe șantierele de construcție pentru a pulveriza beton, mortar, tencuială sau tencuială pe pereți, în interiorul sau în exteriorul unei clădiri. La fel ca pompa staționară, are o buncăr în care sunt turnate componente (amestecuri în pungi gata de utilizare) care sunt apoi amestecate în mașină cu apă. Un compresor pneumatic produce apoi presiunea necesară pentru pulverizarea amestecului, folosind un furtun prevăzut de obicei cu un pistol, pe suprafața de tratat. Mașinile care lucrează în aer liber sunt echipate cu un motor termic, iar cele care lucrează în interior au o sursă de alimentare. Dezavantajul acestui tip de mașină este că necesită curățare regulată; cu toate acestea, modelele recente au adus îmbunătățiri în acest domeniu. Un dispozitiv de protecție împotriva prafului permite operatorului să lucreze în condiții bune. Comparativ cu lucrările efectuate manual, mașinile de pulverizare economisesc timp și garantează un rezultat omogen în ceea ce privește dozarea, grosimea, culoarea și finisajul materialului pulverizat. Ele pot fi utilizate pentru a spori performanța energetică a unei clădiri prin pulverizarea tencuielilor izolante. Pe Europa-Lucrări-Publice.com, consultați anunțurile pentru mașinile de pulverizat folosite: Lancy, Putzmeister, Imer, Turbosol, Cifa, Ocmer etc.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: