/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Piese de schimb utilaje lucrări publice second-hand

 7.981 anunţuri de piese de schimb utilaje lucrări publice second-hand

Dispunere 1 pe 381
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de piese de schimb utilaje lucrări publice:

Caterpillar, Liebherr, Volvo, Komatsu, Case, JCB, Hitachi, O&K
Piese de schimb pentru construcții și construcții Piesele de construcție sunt toate piesele de schimb care pot fi găsite pe mașinile de lucrări publice, cum ar fi excavatoare, buldoexcavatoare, încărcătoare, buldozere, macarale, basculante etc. Acestea se referă la motor (arborele cotit, supapă, piston, bielă), transmisie (cutie de viteze, vârful axului, reductor), pneumatice, hidraulice (cilindru, pompă etc.), echipamente electrice și chiar cabină. Cele mai populare piese de echipamente de construcții sunt piese pentru excavatoare, cum ar fi inele rotative, roți dințate oscilante și motoare. Indiferent dacă este nou sau folosit, de la Caterpillar, Komatsu, Mitsubishi sau Liebherr, veți găsi toate piesele de schimb de care aveți nevoie pentru a repara mașinile de construcții la Europa-Lucrări-Publice.com Europa-Lucrări-Publice.com: site-ul de referință pentru achiziționarea de piese de schimb Pentru a cumpăra piese de schimb cu reducere, managerii de șantier au nevoie de furnizori în care pot avea încredere. Acesta este motivul pentru care site-ul Europa-Lucrări-Publice.com listează toate anunțurile de construcție și oferă o gamă largă de piese de schimb de calitate excelentă la prețuri avantajoase, furnizate de furnizorii de referință. Ce să câștigi în eficiență pe site-ul tău și să nu fii surprins în caz de defecțiune a unui vehicul de construcție. Ce tipuri de piese de schimb oferă Europa-Lucrări-Publice.com? Site-ul nostru Europa-Lucrări-Publice.com oferă tot felul de piese de schimb. Vindem pompe hidraulice second hand, dar și motoare hidraulice, de toate mărcile: Liebherr, Caterpillar, Case ... Vă putem oferi articolele care vă îndeplinesc așteptările. A cedat cutia de viteze a mașinii dvs. de construcție? Aveți nevoie de un reductor Volvo sau Caterpillar? Pe platforma noastră de publicitate pentru utilaje de construcții și mașini de construcții, veți găsi piese de schimb pentru transmisie adaptate nevoilor dumneavoastră. De asemenea, veți găsi la vânzare o osie sau un nas Volvo, sau o osie și un nas Liebherr noi sau second-hand, la un preț redus. De asemenea, puteți găsi cu ușurință un cilindru cu braț, un cilindru cu cupă sau un cilindru de stabilizare de înaltă calitate. Cilindrul fiind o piesă fragilă care necesită o schimbare regulată, vă invităm să consultați site-ul nostru pentru a găsi piesa de mașini de construcții second hand care vi se potrivește. O cabină a mașinii de construcție este o componentă esențială pentru confortul operatorului, dar și pentru siguranța perfectă a lucrătorilor. Pe Europa-Lucrări-Publice.com, descoperiți o cabină second hand pe care o puteți folosi cu ușurință.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: