Meniu principal
Spaţiul meu
Europa-Lucrări-Publice.com vă oferă sfaturi pentru cumpărarea și vânzarea în deplină siguranță a utilajelor Dvs. second hand pentru lucrări publice!

Sfaturi pentru cumpărătorii de echipamente și utilaje second hand pentru lucrări publice

Comparați prețurile utilajelor similare

Atenție la prețurile prea scăzute sau prea ridicate. Pentru a compara prețurile, folosiți “Estimatorul de preț”: Europa-Lucrări-Publice.com!

Contactaţi vânzătorul

Preferați contactele prin telefon. Verificați ca prefixul numărului de telefon primit să corespundă țării vânzătorului. Evitați să apelați numere ce încep cu 08, este vorba de numere cu suprataxă.

Informați-vă despre istoricul utilajului pentru lucrări publice

Chiar dacă anunțul prezintă detaliat caracteristicile tehnice, nu ezitați să întrebați vânzătorul despre condițiile în care a fost utilizat utilajul.

Controlați starea echipamentului

Consultați raportul celei mai recente verificări tehnice. Dacă aveți posibilitatea să o faceți, mergeți în locație pentru a examina utilajul pentru lucrări publice și a verifica absența unor anomalii vizibile (furtunuri hidraulice, scurgeri de ulei, motor, etc.).

Verificați documentele utilajului pentru lucrări publice

Cu ocazia tranzacției, vânzătorul trebuie să vă furnizeze facturile de întreținere și rapoartele verificărilor generale periodice.

Vânzător suspect?

Echipa noastră verifică sistematic identitatea vânzătorilor profesioniști care depun anunțuri pe Europa-Lucrări-Publice.com. Dacă, totuși, aveți dubii sau vă confruntați cu o problemă cu un vânzător, nu exitați să ne-o semnalați.