/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Buldoexcavatoare Caterpillar second-hand

 44 anunţuri de buldoexcavator Caterpillar second-hand

Dispunere 1 pe 3
<<
<
1 2 3
>>

Principalele mărci de buldoexcavator:

JCB, Case, Caterpillar, Komatsu, Mecalac, Terex, Fiat-Hitachi, New Holland
Europa-Lucrări-Publice.com: cumpărați un buldoexcavator CAT de pe site-ul de referință pentru anunțurile de utilaje de construcții second-hand Europa-Lucrări-Publice.com oferă de mai bine de zece ani reclame pentru utilaje de construcții noi și second hand. Destinat profesioniștilor de pe șantier, vă permite să achiziționați echipamente de calitate la prețuri imbatabile, în doar câteva clicuri. Pe Europa-Lucrări-Publice.com, puteți găsi cu ușurință reclame pentru toate tipurile de utilaje de construcții: astfel, este posibil să căutați reclame pentru buldoexcavatoare sau reclame pentru buldozere, platforme aeriene, nivelatoare etc. Printre utilajele de construcție puse online deEuropa-Lucrări-Publice.com, buldoexcavatorul Caterpillar folosit este unul dintre cele mai căutate echipamente. De ce să alegeți un buldoexcavator Caterpillar? Caterpillar este liderul mondial în construcții, silvicultură, minerit și cariere. Este un dealer de referință, a cărui ofertă constă în mai mult de trei sute de mașini. Buldoexcavatorul Caterpillar este un adevărat reper în rândul utilajelor de construcții. Buldoexcavatorul este un instrument fundamental, care este utilizat atât pentru transportul de încărcături, cât și pentru curățarea unui amplasament. Buldoexcavatoarele Caterpillar sunt proiectate în principal pentru lucrări în care este nevoie de utilaje manevrabile și ușor de manevrat; se remarcă de concurenții lor prin ușurința de utilizare și adaptabilitatea lor la toate tipurile de teren. Precauții care trebuie luate cu un buldoexcavator Caterpillar La momentul cumpărării, este responsabilitatea vânzătorului de a oferi cumpărătorului un certificat de conformitate, care atestă că buldoexcavatorul îndeplinește cerințele și legile necesare pentru autorizarea mișcării sale, adică pentru mașinile introduse pe piață după 1998, directiva 98/37 / CE din 22 iunie 1998. Înainte de instalarea amplasamentului, trebuie efectuate verificări specifice asupra utilajului.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: