/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Autoscreper second-hand

 4 anunţuri de autoscreper second-hand

Principalele mărci de autoscreper:

Caterpillar
Scraper - Scaper Scraperul sau racleta este o mașină folosită în operațiuni de mutare a pământului pentru a încărca și transporta materiale libere sau cu granulație fină pe distanțe scurte. Un raclet poate fi împins fie de un buldozer, fie autopropulsat. Există, de asemenea, răzuitoare bimotor, dintre care unele pot funcționa în duo: acestea sunt răzuitoare „pull-push”. Răzuitorii sunt mașini puternice care se pot deplasa rapid. Sunt echipate cu o găleată pentru recuperarea materialelor în timpul dezizolării. Răzuitorul funcționează uneori împreună cu o grederă. Primul răzuitor pentru motoare și anvelope a fost inventat în jurul anului 1930 de Robert Gilmore LeTourneau și apoi dezvoltat de compania Wabco. Firmele Euclid și Caterpillar și-au dezvoltat propriile modele în anii care au urmat. Cursele corespunzătoare conducerii unui raclet este categoria 8 Pe Europa-Lucrări-Publice.com, consultați anunțurile pentru răzuitoare Cat, Komatsu, International și Fiat-Allis second-hand.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: