/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Utilaje de foraj, bataj, taiere freze de săpat şanţuri second-hand

 80 anunţuri de utilaje de foraj, bataj, taiere freze de săpat şanţuri second-hand

Dispunere 1 pe 4
<<
<
1 2 3 4
>>

Principalele mărci de utilaje de foraj, bataj, taiere freză de săpat şanţuri:

Vermeer, Case, Simex, Ditch-witch, Tesmec, Norton, Rivard, Barreto
Trencher Trencher-ul este o mașină de construcție folosită pentru a săpa tranșee în pământ. Se utilizează pentru operațiuni de drenaj, așezarea cablurilor și conductelor și așezarea conductelor. Șanțurile sunt utilizate pentru instalarea și întreținerea rețelelor de gaze, apă potabilă, electricitate și canalizare. Există trei tipuri de feliați: feliați pentru lanț, felii pentru roți și micro-felii. Șanțul de lanț, de obicei pe șenile, are o lățime mare de lucru datorită lanțului său de șanț. Beneficiază de un covor de excavare pentru evacuarea molozului. Șanțul pentru roți, denumit și ferăstrău, este echipat cu o roată mare din metal cu dinți din oțel sau din carbură de tungsten. Mai manevrabil și mai rapid decât șanțul cu lanț, poate fi utilizat în zonele urbane. Șanțul pentru roți poate avea un cadru cu șenile sau cu roți. Micșoarele pentru tăiere, echipate și cu o roată pentru tăiere, sunt utilizate pentru lucrări mici în spații închise. Anunțurile Vermeer, Tesmec, Ditch-Witch, Dalen, Unac, Simex sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com!
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: