/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Stivuitoare telescopice second-hand

 662 anunţuri de stivuitor telescopic second-hand

Dispunere 1 pe 32
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de stivuitor telescopic:

Manitou, JCB, Merlo, Dieci, Bobcat, Claas, Faresin-Haulotte, Massey Ferguson
Telescopic - Stivuitor pentru construcții Stivuitorul pentru construcții este utilizat pe șantierele de construcții pentru ridicarea și transportarea încărcăturilor. Se face distincția între stivuitoare cu acoperire fixă și stivuitoare cu acoperire variabilă, sau manipulatoare telescopice. Echipat cu furci pentru paleți sau cu o cupă pentru încărcător, stivuitorul de construcție poate ridica sarcini de câteva tone până la zece metri înălțime datorită catargului sau brațului său, acționat de un sistem hidraulic. Stivuitorul de construcție a fost inventat în 1958 de Braud & Faucheux, o companie cunoscută astăzi sub numele de Manitou: este practic o mașină hibridă între tractorul agricol și stivuitorul. Manitou, JCB, Merlo, Cat, Komatsu, TCM, Bobcat: anunțurile pentru stivuitoare second hand sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com! Europa-Lucrări-Publice.com: găsiți manipulatorul dvs. telescopic în câteva clicuri! Pentru a găsi rapid dispozitivul de manipulare care vă satisface așteptările, Europa-Lucrări-Publice.com este site-ul pentru dvs. Pe site-ul nostru veți găsi toate anunțurile de lucrări publice folosite; lucrăm cu dealeri a căror fiabilitate și calitate sunt recunoscute. Încredeți-vă pe site-ul nostru pentru a găsi manipulatorul telescopic folosit care să răspundă nevoilor site-ului dvs. de muncă. Echipamente adaptate activității dvs. Înainte de a investi într-un manipulator telescopic, depinde de dvs. să analizați toate criteriile de încărcare, dar și provocările site-ului. Această precauție este esențială pentru a evita accidentele. Într-adevăr, dacă lucrați pe un perimetru restrâns și trebuie să depuneți încărcături la înălțime, înălțimea catargului manipulatorului dvs. va fi evident diferită. Dacă terenul dvs. este nivelat și este supus vremii severe, va trebui, de asemenea, să țineți cont de acest parametru în alegerea dvs. Alegerea manipulatorului dvs. telescopic Pentru a vă selecta utilajul telescopic în mod eficient, trebuie să luați în considerare înălțimea brațului. O săgeată se poate extinde până la 30 de metri înălțime, este accesoriul principal al coșului dvs. Principala calitate a manipulatorului telescopic este versatilitatea sa. Într-adevăr, este posibil să atașați diverse accesorii la brațul dvs., ceea ce îl face o mașină de construcție deosebit de utilă și foarte ușor de utilizat. Vă rugăm să rețineți, înainte de a adăuga un accesoriu, verificați capacitatea de încărcare a acestuia. Atunci când vă alegeți utilajul telescopic, asigurați-vă că greutatea sarcinii este distribuită corect și că centrul de greutate este poziționat corect. Manipulatorul telescopic poate avea un catarg simplex, duplex, triplex sau quadriplex. Utilizare în interior sau în exterior? Deosebit de manevrabil și ușor de utilizat, stivuitorul telescopic este utilizat în principal pentru spații interioare. Pentru șantierele de lucru în aer liber, utilizați un telescopic larg; capacitatea sa de greutate variază între 2000 și 6000 de kilograme.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: