/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Stivuitoare telescopice Manitou second-hand

 196 anunţuri de stivuitor telescopic Manitou second-hand

Dispunere 1 pe 10
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de stivuitor telescopic:

Manitou, JCB, Merlo, Dieci, Bobcat, Claas, Faresin-Haulotte, Massey Ferguson
Marca Manitou este marca de referință în construcția și fabricarea de stivuitoare pentru șantier și manipulatoare telescopice. Un grup francez cu sediul în Loire-Atlantique, Manitou construiește utilaje pentru agricultură, industrie și construcții încă din anii 1950. Un amestec de tractor agricol și stivuitor, Manitou poate fi echipat cu diverse accesorii: cupe, clești, furci, grapere etc. Pentru a rămâne aproape de clienții săi și pentru a permite soluții rapide pentru repararea și întreținerea acestor mașini, grupul Manitou are o mare rețea de dealeri: ACTEMIS, echipamente si servicii Actiman, ABM, manipulare ARZEL, manipulare Axxel, materiale Bizon, Bouchard manipularea, CCMB, CFM Ile de France, COM53, Chavanel, Cichy manipulare, Cimmer manipulare, Clenet manipulare, Clermont Material, Framateq, distribuție GEM, La manipulare LM, servicii de manipulare, Marcantoni, Mazeu, OMC manipulare, Poutou manipulare, Richard de manipulare, Manipularea SAVIM, manipularea FCE, manipularea SOCOMA, manipularea SODEM, SOFIMA, manipularea SOMATEC, manipularea Sudalpes, manipularea Tilly, materialele VSV și serviciile de manipulare. Aveți deja un Manitou? Nu ezitați să accesați secțiunea „Piese de schimb pentru utilaje de construcții” și să găsiți toate piesele noi sau folosite utile pentru întreținerea echipamentului dumneavoastră.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: