/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Gredere Komatsu second-hand

 5 anunţuri de greder Komatsu second-hand

Ces annonces peuvent aussi vous intéresser :

Principalele mărci de greder:

Caterpillar, Volvo, O&K, Champion, Komatsu, Fiat-Allis, Case, Mitsubishi
Europa-Lucrări-Publice.com: cumpărați un nivelator Komatsu pe site-ul principal pentru utilaje de construcții second hand Pe un șantier, un nivelator Komatsu este o bază reală. Această mașină este utilizată în mod obișnuit pentru multe utilizări: curățarea șantierului, curățarea și umplerea, nivelarea terenului, îndepărtarea zăpezii. Datorită lamei laterale a cărei orientare poate fi reglată, o gredere poate fi o mașină de construcție versatilă și eficientă. Europa-Lucrări-Publice.com, o platformă pentru vânzarea de echipamente de construcții second hand, oferă acces în câteva clicuri la reclame pentru gredere Komatsu second-hand sau noi. Europa-Lucrări-Publice.com oferă, de asemenea, acces la reclame pentru alte mașini de construcții: buldoexcavatoare, platforme aeriene, macarale, basculante etc. De ce să alegeți un nivelator Komatsu? Faimoasa companie japoneză evidențiază patru mari calități care o definesc: Simțul inovației Un gust pentru performanță Respectarea mediului Un accent pe fiabilitate și siguranță Mașinile vândute de dealerii Komatsu pot fi utilizate pe toate tipurile de site-uri, inclusiv: Construcții de drumuri Lucrări de pământ Manipulare și industrie Minerit Calitățile nivelatorului Komatsu Grederul Komatsu se distinge de alte mașini de construcții, în special prin ușurința sa de utilizare: cabinele sunt mari și spațioase și oferă operatorului toată marja necesară pentru a lucra eficient. Operatorul se bucură de o vizibilitate excelentă a lamei principale și nu suferă prea mult din cauza nivelurilor de zgomot datorită suspensiilor care diminuează efectiv zgomotul. În plus, datorită managementului hidraulic al nivelatorului, lama oferă manevrabilitate care permite gestionarea optimă a lucrării. În cele din urmă, combustibilul este conceput pentru a fi cât se poate de profitabil. Operatorul are opțiunea de a trece automat la modul de acționare directă (lucrări de finisare și mișcare, nivelare) sau la modul convertor pentru lucrări care necesită mai multă energie. Eficiența combustibilului este maximizată, iar locurile de muncă sunt gestionate rapid.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: