/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Gredere Caterpillar second-hand

 127 anunţuri de greder Caterpillar second-hand

Dispunere 1 pe 7
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de greder:

Caterpillar, Volvo, O&K, Champion, Komatsu, Fiat-Allis, Case, Mitsubishi
Europa-Lucrări-Publice.com: cumpărați un nivelator CAT de pe site-ul de referință pentru utilaje de construcții second hand Europa-Lucrări-Publice.com pune online mii de anunțuri dedicate echipamentelor de construcții. Aceste anunțuri sunt puse la dispoziția profesioniștilor pentru a le permite să achiziționeze echipamente second-hand la prețuri reduse. Printre aceste reclame, puteți găsi cu ușurință buldoexcavatoare, excavatoare, macarale, încărcătoare, basculante. De asemenea, aveți acces la anunțuri pentru gredere Caterpillar second-hand. Se știe că grederele Caterpillar sunt instrumente sigure și fiabile care ajută la funcționarea optimă și eficientă a unui loc de muncă. Când se folosește o grederă Caterpillar? Nivelatorul cu motor Caterpillar este ceea ce este denumit în mod obișnuit o mașină de finisat. De fapt, este cel mai des folosit pentru nivelarea terenului și funcții de lucrări de terasament, dar și, de exemplu, pentru săparea și umplerea șanțurilor, sau chiar pentru construirea terasamentelor. Lama transversală îi permite, de asemenea, să fie folosită pentru lucrări de deszăpezire. Această lamă frontală este componenta principală a nivelatorului. Rețineți că, dacă este necesar, putem adăuga o lamelă laterală Caracteristicile grederului Caterpillar Printre caracteristicile grederului Caterpillar foarte apreciat de managerii de șantier, remarcăm în primul rând marea sa versatilitate. Caterpillar a creat, de asemenea, o gamă largă de clase diferite. Prin urmare, este relativ simplu pentru un manager de șantier să găsească un nivelator adaptat site-ului său, a cărui dimensiune și lungimea lamei vor satisface așteptările sale. O gredere Caterpillar second-hand poate fi utilizată, de exemplu, pentru: construirea de drumuri, parcări, terenuri de sport, blocuri de clădiri etc. întreținerea drumurilor curatarea site-ului O altă caracteristică a grederelor Caterpillar este capacitatea lor de a combina performanțe ridicate (motor puternic, lamă mare) cu manevrabilitate bună (capacitatea de a se deplasa pe toate tipurile de teren).
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: