/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Cu nacela Genie second-hand

 289 anunţuri de cu nacela Genie second-hand

Dispunere 1 pe 14
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de cu nacela:

Haulotte, JLG, Genie, Manitou, Hangcha, Skyjack, Magni, JCB
Europa-Lucrări-Publice.com: găsiți platforma dvs. aeriană Genie pe site-ul de referință pentru reclame la utilaje de construcții second-hand Destinat profesioniștilor din construcții, site-ul Europa-Lucrări-Publice.com pune online la vânzare mii de anunțuri pentru utilaje de construcții second hand. Este posibil să cumpărați utilaje de construcții noi și second-hand de toate tipurile de pe site: buldozere, buldoexcavatoare etc. Anunțurile cu cupe sunt printre cele mai populare. La fel de utile pentru transportul de persoane pe cât sunt de încărcate, aceste mașini de construcții fac parte din echipamentul de construcție necesar; de asemenea, pentru a-și reduce bugetul, liderii de afaceri sunt în favoarea achiziționării de platforme aeriene second-hand. De ce să alegi un coș Genie? Mai presus de toate, un coș este conceput pentru a mișca oamenii la înălțimi, chiar dacă utilizarea lor s-a lărgit și platformele sunt, de asemenea, utilizate pentru a ridica sarcini mai mult sau mai puțin grele. Din motive evidente de siguranță, nacelele au întotdeauna o bară de protecție Un coș este folosit pentru lucrări de întreținere sau curățare, dar și pentru repararea spațiilor. Platformele Genie, prezente în întreaga lume, își concentrează poziționarea asupra acestor puncte fundamentale: Eco-responsabile, gamele de nacele Genie funcționează acum pe electricitate sau hibrid. Unele leagăne sunt special concepute pentru a transporta sarcini grele; Numite Xtra Capacity, au fost create pentru a satisface cererea crescândă a clienților: transportul de greutăți grele (până la 450 kg). În schimb, Genie a lucrat și la o gamă rezervată transportului de persoane. Concepute pentru site-uri unde nevoile sunt recurente, unele dintre platforme permit o înălțime de înălțime de 14m. Flexibile și versatile, sunt foarte apreciate pentru ușurința lor de utilizare: pot fi instalate în câteva minute pe un șantier și sunt o mașină deosebit de adaptabilă.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: