/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Betoniera utilaj de turnat beton second-hand

 444 anunţuri de betoniera utilaj de turnat beton second-hand

Dispunere 1 pe 22
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de betoniera utilaj de turnat beton:

Mercedes, MAN, Renault, Iveco, Volvo, Scania, DAF, Astra
Finisher de beton Finisherul de beton, sau vibro-finisher, este o mașină de construcție utilizată pentru implementarea betonului pe o suprafață mare. Cu o lățime de lucru cuprinsă între 1 și 5 metri, pavatorul de beton poate prelucra 200 până la 250 de metri liniari pe zi. Finisherul vibrator se deplasează pe șine a căror distanță poate fi reglată. Șinele au, de asemenea, funcția de a ține betonul în manieră de cofraj. Un purtător de malaxor își aruncă sarcina în fața pavajului, care va regla, vibra și netezi betonul folosind trei grinzi specifice. Pavelele Slipform sunt similare pavelelor din beton montate pe șină, dar sunt echipate cu mai multe trenuri cu lanț. Sunt folosite pentru netezirea suprafețelor mari de beton, dar și pentru a crea margini de drum sau alunecări din beton armat. Pe Europa-Lucrări-Publice.com, consultați anunțurile pentru vibratorul folosit: Gomaco, XCMG, Unisteel, Wirtgen etc.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: