/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Automacarale second-hand

 1.388 anunţuri de automacara second-hand

Dispunere 1 pe 67
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de automacara:

Fassi, Liebherr, Potain, Terex, Grove, Hiab, Faun, Demag
Macara Macaraua este un dispozitiv de ridicat utilizat pe șantierele de construcții pentru a transporta sarcini grele; permite lucrări de construcție la înălțime. Se face distincția între macaralele turn, macarale mobile, macarale pe șenile și macarale auxiliare. Există, de asemenea, macarale concepute pentru o utilizare specifică: macarale forestiere, macarale port etc. Macaraua turn este o macara staționară cântărită la baza sa, care poate fi găsită, de exemplu, pe șantierele de construcții. Poate fi vorba de o macara cu montare automată, cunoscută și sub numele de macara cu montare automată (GMA) sau macara cu montare pe blocuri (GME). GMA se instalează rapid și automat printr-o acțiune a operatorului, fie din cabină, fie de la sol, utilizând o telecomandă. Pentru GME, asamblarea se face prin adăugarea succesivă de elemente de la bază, cu un sistem de mufe. La o înălțime mai mare decât macaralele cu montare automată, macaralele cu montare secțională trebuie ancorate la o clădire din apropiere. O macara turn constă în principal dintr-un catarg, un sistem de ridicare, o contragreutate și un braț la care puteți atașa un graft, un cablu, un cârlig ... Macaralele mobile sau camioanele cu macara sunt macarale montate pe un suport. Ușor de deplasat, au totuși capacități ridicate de ridicare. Boomul lor poate fi telescopic. Macaralele pe șenile au avantajul de a fi mai grele și, prin urmare, mai stabile decât macaralele mobile; pot deplasa sarcini foarte mari. Macaralele auxiliare, pe de altă parte, sunt macarale mici care sunt atașate la un camion sau tractor. Capacitatea lor de încărcare este mult mai mică. Folosite din cele mai vechi timpuri, macaralele, realizate în mod tradițional din lemn, au devenit metalice la sfârșitul secolului al XIX-lea. Diferiti producatori (Liebherr, Potain, Grove) au dezvoltat apoi o gama larga de modele. Descoperiți anunțurile de macara second-hand pe Europa-Lucrări-Publice.com: macarale Tadano, Kato, Liebherr, Potain, Grove, Kobelco, Terex.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: