/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Autobasculantă Volvo second-hand

 103 anunţuri de autobasculantă Volvo second-hand

Dispunere 1 pe 5
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de autobasculantă:

Volvo, Caterpillar, Ausa, Terex, Komatsu, Bell, Thwaites, Barford
Europa-Lucrări-Publice.com: cumpărați un autobasculantă Volvo de pe locul principal pentru echipamente de construcții second hand Pe un șantier, avem nevoie în mod regulat de mașini ușor de manevrat pentru a transporta rapid sarcini pe distanțe scurte. Autobasculantul se dovedește atunci deosebit de util. Pe Europa-Lucrări-Publice.com, aveți acces la mii de anunțuri pentru basculante noi sau folosite, dar , de asemenea , alte echipamente pentru constructii: platforme aeriene, buldoexcavatoare, gredere ... Pentru un manager de companie de construcții, du - te prin această platformă este o modalitate inteligentă de a reduce costurile beneficiind în același timp de echipamente de calitate. Printre anunțurile online pentru autobasculante second-hand există numeroase anunțuri pentru echipamente Volvo. De ce să alegeți un basculantă Volvo? Autobasculantele sunt unul dintre utilajele de construcție de care cu greu ne putem lipsi. Specializat în transportul încărcăturilor de la un punct dintr - un site la altul, ele pot fi folosite în diferite tipuri de muncă, cum ar fi drumuri, transport în cariere, exploatări miniere de suprafață, sau șantierele de construcții. Toate dimensiunile. Volvo este unul dintre liderii mondiali în construcția acestor mașini de construcții. Autobasculantele Volvo noi și uzate sunt renumite pentru puterea lor și capacitatea lor de a se adapta la toate tipurile de locuri de muncă. Autobasculantele Volvo pot fi clasificate în două categorii: Basculante rigide: robuste și eficiente, pot transporta sarcini grele. Remorcile rigide Volvo transportă sarcini semnificativ mai mari decât locul mediu de lucru; au o capacitate de încărcare utilă de până la 95 de tone (model R100). Basculante articulate: Basculantele articulate sunt compuse dintr-o parte frontală (cabină, motor și axă față) articulată cu un basculant în general pe două osii spate. Volvo este pionierul transportatorelor articulate și oferă o gamă largă de utilaje de construcții de acest tip. Sarcina lor utilă este mai ușoară decât cea a basculantelor rigide, poate urca până la 55 de tone. Cu toate acestea, eficiența lor pe teren dificil este semnificativ mai mare decât cea a transportatorilor rigizi. De asemenea, pentru site-urile supuse vremii nefavorabile sau puternic nivelate, un autobasculant articulat este deosebit de potrivit.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: