/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Autobasculantă second-hand

 438 anunţuri de autobasculantă second-hand

Dispunere 1 pe 21
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de autobasculantă:

Volvo, Caterpillar, Ausa, Terex, Komatsu, Thwaites, Bell, Astra
Dumper - Dumper Autobasculantul sau autobasculantul este un vehicul utilizat pentru transportul unor cantități mari de materiale (minereuri, pământ, moloz etc.) pe șantierele de construcții, în mine sau în cariere. Există diferite tipuri de basculante: basculantă rigidă, basculantă articulată, mini basculantă, basculantă pe șenile sau chiar basculantă subterană. Transportoarele rigide sunt modelele mai mari; sunt folosite în cariere și mine de suprafață. Robuste, sarcina lor utilă poate ajunge la câteva sute de tone: acesta este cazul, de exemplu, pentru basculantele Liebherr T282B și Cat 797F. Remorcile articulate, de dimensiuni mai modeste, sunt totuși mai mobile. Se pot deplasa pe teren dificil datorită roților cu tracțiune integrală: configurația obișnuită a unui basculant articulat este 6 × 6. Dezvoltat de Volvo în anii 1960, transportorul articulat este utilizat pentru lucrări rutiere, transportul carierelor și mutarea pământului. Autobasculantele cu șenile se deplasează pe un tren cu lanț, spre deosebire de alte tipuri de basculante echipate cu roți. Pot călători pe terenuri foarte dificile, cum ar fi carierele de piatră. Mini basculantele, foarte mobile, pot transporta câteva sute de kilograme. În cele din urmă, basculantele subterane sunt utilizate pentru lucrări subterane în galeriile miniere; înălțimea lor este redusă în acest scop. Echipamentul principal al unei basculante este corpul său, de obicei din oțel armat. Unele camioane de construcție echipate cu un tomberon de stâncă pot îndeplini aceleași funcții ca și o basculantă. În trecut, basculantele erau folosite pentru transportul produselor agricole sau a deșeurilor menajere: la descărcare, basculantul se întorcea înapoi și arunca marfa, de unde și denumirea de „basculantă”. Pe Europa-Lucrări-Publice.com, consultați anunțurile pentru basculante second-hand: Ausa, Volvo C.E., Cat, Terex, Komatsu, MAN, Benford.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: