/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Autobasculantă rigide second-hand

 84 anunţuri de autobasculantă rigide second-hand

Dispunere 1 pe 4
<<
<
1 2 3 4
>>

Principalele mărci de autobasculantă rigid:

Caterpillar, Komatsu, Terex, Astra, Volvo, Euclid Hitachi, Perlini, Ausa
Basculantă rigidă basculantă rigidă este o mașină de construcție foarte mare utilizate pentru materiale (nisip, pietre, pietriș, minereuri) , în mine, cariere sau pe șantierele de construcții mari care transportă, peste scurt sau pe distanțe medii (5.000 m maxim). Basculantele rigide au în general patru roți, adesea duble în spate. Foarte robuste, au dezavantajul că nu sunt foarte la îndemână. Găleată, care poate fi în formă de V sau cu fund plat, se înclină pentru a-și goli sarcina. Umplerea sa este realizată de un excavator pe șenile sau de un trax. Un basculant rigid poate suporta între 32 și 360 de tone, în funcție de model. Opțiunea de încălzire a corpului, care folosește gaze de eșapament, ajută la prevenirea transportului materialului de lipirea de fundul corpului. Primul basculant rigid, supranumit 1Z, a fost produs de Euclid în 1934. În prezent, cele mai mari basculante rigide existente sunt Liebherr T282B și Belaz 75710. Cat 773, Komatsu, Faun, Terex ... Anunțurile pentru basculante rigide second hand sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com!
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: