/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Autobasculantă Caterpillar second-hand

 79 anunţuri de autobasculantă Caterpillar second-hand

Dispunere 1 pe 4
<<
<
1 2 3 4
>>

Principalele mărci de autobasculantă:

Volvo, Caterpillar, Ausa, Terex, Komatsu, Bell, Thwaites, Barford
Europa-Lucrări-Publice.com: cumpărați o basculantă Caterpillar de pe site-ul de referință pentru anunțuri de utilaje de construcții second-hand Autobasculantul, o mașină de construcții de transport prin excelență, este unul dintre elementele esențiale pe un șantier. Europa-Lucrări-Publice.com pune pe piață aproape 800 de anunțuri pentru basculante de construcții: dacă sunteți în căutarea unui autobasculantă Caterpillar nou sau folosit, veți găsi pe Europa-Lucrări-Publice.com un anunț potrivit nevoilor dumneavoastră. Fie că este vorba de basculante rigide sau articulate, platforma noastră specializată în vânzarea online de echipamente pentru construcții răspunde tuturor nevoilor administratorilor de șantier. Găsiți aici un basculantă Caterpillar la preț redus! De ce să alegeți un basculantă Caterpillar? Caterpillar, un producător de referință specializat în construcția de mașini de construcții, vinde în principal două tipuri de basculante: Transportoare rigide pentru aplicații miniere: rezistente și de o calitate excelentă, au capacitatea de a transporta minerale, dar și subproduse. Astfel, salturile sunt concepute special pentru a se adapta la particularitățile unui sit minier. Datorită tehnologiilor avansate ale motoarelor, mediul este respectat, iar lucrările se desfășoară în mod optim. Basculante de șantier: în timp ce basculantele rigide au capacități utile foarte mari (până la 95 de tone), basculantele articulate, formate dintr-un cadru și un tractor, sunt potrivite pentru toate tipurile de teren. Ce măsuri de precauție trebuie luate cu un autobasculantă Caterpillar? Este important să luați anumite precauții esențiale: Autobasculantul trebuie să fie întreținut în mod regulat și să nu conțină obiecte alunecoase. Șoferul ar trebui să ia timp să observe terenul înainte de a urca la volan și, în special, să fie atent la firele electrice. Sarcina trebuie să fie adecvată pentru basculantă, dacă este supraîncărcată, aceasta poate fi grav deteriorată. Pentru a parca camioneta, lăsați-vă timp să localizați un loc plat, curat, în care acesta să nu fie în cale și să nu împiedice șantierul.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: