/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Autobasculantă articulate second-hand

 223 anunţuri de autobasculantă articulate second-hand

Dispunere 1 pe 11
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de autobasculantă articulat:

Volvo, Caterpillar, Bell, Terex, Komatsu, Ausa, Moxy, Mecalac
Basculantă articulată Basculanta articulată este o mașină de construcție utilizată pentru transportul unor cantități mari de sol, roci și materii prime pe distanțe scurte până la medii în mine și cariere. Este, de asemenea, utilizat pe șantierele de construcții pentru activități de mutare a pământului. Un basculant articulat este format dintr-un tractor, un basculant și un cadru comun; articulația dintre tractor și cupă este asigurată de un sistem hidraulic. Mai ușor și mai manevrabil decât basculanta rigidă, basculanta articulată este totuși mai puțin puternică. Basculantele articulate au de obicei tracțiune cu șase roți și pot transporta până la 40 de tone. Găleată este umplută de încărcătoare sau excavatoare. Primul transportor articulat, numit Gravel Charlie, a fost dezvoltat de Volvo în 1966. Anunțurile basculante articulate second-hand sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com! Găsiți basculante articulate Volvo A25, Volvo A35, Volvo A30, Cat 740, Cat 730, Komatsu, Ausa, Terex, Bell, Benford.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: